Råd från ovan har flyttat till Patreon

Podcast

Råd från ovan – en podcast om personlig och andlig utveckling

Råd från ovan är en andlig relationspodd som tar allt upp från medialitet och hur man höjer sin vibration till högkänslighet, ätstörningar, relationsproblem och meningen med livet. Den andliga livscoachen Susanne Ivarsson är van vid att möta klienter som sitter fast i livet och använder sig av coachande samtal och energimedicin för att lösa känslomässiga och energimässiga blockeringar. I podcasten delar hon med sig av råd och erfarenheter. Den mediala journalisten Jacqueline Fahlander bidrar med insikter från sin egen andliga livsresa och ställer de existentiella frågor som vi alla undrar över. Varje vecka publiceras ett nytt avsnitt. Vill du önska ett tema eller ställa en fråga kan du kontakta Råd från ovan här!

Råd från ovan har flyttat till Patreon

Vill du fortsätta att lyssna på vår podcast och bli en del av vårt andliga community? Gå i så fall in på patreon.com eller ännu hellre ladda ner patreon-appen, skapa ett konto och teckna ett medlemskap. För 35 kronor + moms i månaden får du tillgång till alla nya poddavsnitt, onlinemeditationer samt rabatt på höstens kurser. Du betalar enkelt med kort eller Paypal. Det är ingen bindningstid utan du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Några utvalda avsnitt

Gästavsnitt: Feelgoodfattaren som klev in i den andliga världen

Från att ha varit en bästsäljande romanförfattare (och känd från tv och radio) ägnar sig Kajsa Ingemarsson numera åt att skriva böcker som bidrar till att höja människors medvetenhet. I veckans avsnitt berättar hon om sin personliga och andliga resa; om skrivkramp och en tuff detox men också om magiska platser och nästa bokprojekt tillsammans med Greven.

Stärk din självkänsla

Många dras med dålig självkänsla och känner sig värdelösa och misslyckade. I veckans avsnitt pratar vi om vad en bristande självkänsla beror på och hur man kan stärka den både hos sig själv och sina barn.

Lyssnar du på själens röst?

Vad händer med oss om vi inte lyssnar inåt. Jo, det kan skava rejält i livet. Kanske för att du har valt en utbildning, partner eller ett jobb som egentligen inte känns rätt för dig. I veckans avsnitt ger vi tips på hur du kommer närmare

din själ och hur det kan förändra livet.

Första gången jag klev in i Susannes behandlingsrum var för 17 år sedan och sedan dess har jag jobbat mycket med mig själv. I dag känner jag mig harmonisk och levande och i synk min livsplan. Medialiteten och intuitionen har jag fått på kuppen. De insikter som jag har gjort under åren vill jag nu sprida vidare till andra.

Jacqueline Fahlander