Råd från ovan har flyttat till Patreon

Om oss

Möt Råd från ovans grundare

Susanne Ivarsson

Andlig livscoach, mentor och ledarskapskonsult

Min egen resa genom livet har gett mig mycket erfarenhet och varit hårt prövande. Mina universitetsstudier består av juridik och sociala ämnen. Vidare har jag en mångårig amerikansk internationell ledarskaps-utbildning. Idag, som andlig livscoach, lever jag nära min själ och arbetar med det jag är här för att göra! Jag leder människor till att bli mer medvetna om sig själva och de mönster de sitter fast i. De får hjälp att förstå sig själva bättre och lösgöra sig från den prägling som håller dem tillbaka från att leva i en positiv och levande kraft. Under de 20 år som jag har varit verksam har många människor med känslomässiga och själsliga sår klivit in genom dörrarna och efter regelbunden coaching i kombination med energimedicin har de blivit mer harmoniska, levande och själsligt intonade.


Min mottagning finns på Östermalm i Stockholm, där jag erbjuder både coachande samtal och energimedicin.

Jacqueline Fahlander

Journalist och andlig inspiratör

Efter att jag klev in i Susannes behandlingsrum för 17 år sedan har mitt liv genomgått en stor transformation. Innan kände jag mig vilsen, hade låg tilltro till mig själv och många relationer skavde. Idag lever jag ett liv i harmoni, följer min inre röst och har ett tydligt syfte. Men vägen hit har inte varit lätt. Jag har rannsakat mig själv, gråtit massor, gått till botten med vem jag är och vill vara och gjort stora förändringar i mitt liv – flyttat, bytt jobb, gjort slut med gamla vänskaper och kärlekar. Den viktigaste lärdomen som jag har gjort är att inte vara rädd utan att leva i full tillit. Och arbetet med mig själv har gett resultat på flera plan, både på det känslomässiga och energimässiga. I dag har jag en välutvecklad medialitet och intuition, kan läsa energi och kommunicerar dagligen med mina andliga guider. Vid sidan om poddandet jobbar jag som projektledare, redaktör och skribent.

Läs mer om Råd från ovan i tidningen Nära

Möt kvinnorna som guidar dig till ditt bästa jag:

Människor har mer makt än de tror

I den andliga relationspodden Råd från ovan bjuds du som lyssnare in till spännande samtal om personlig utveckling, ur ett andligt perspektiv. Det är en podd för dig som vill inspireras till att utveckla dig själv, jobba med dina skuggsidor och få verktyg för att förändra din energi. Nära har träffat kvinnorna bakom podden, den andliga coachen Susanne Ivarsson och journalisten Jacqueline Fahlander.

Samarbeta med oss

Vi samarbetar gärna med medvetna och hållbara personer och bolag i vår podcast och sociala medier. Hör av dig till oss på: jacqueline@radfranovan.se