Råd från ovan har flyttat till Patreon

ANVÄNDARVILLKOR


Köpvillkor

Du behöver vara över 18 år för att göra en beställning hos radfranovan.se.

Varje produkt anges med pris inklusive moms.

Inställd kurs

Om vi tvingas ställa in en kurs före kursstart har du alltid rätt att återfå den kursavgiften som du har betalt. Detta gäller exempelvis om vi behöver ställa in en kurs på grund av för få anmälda kursdeltagare. Detsamma gäller om vi tvingas ändra tidpunkten för kurstillfället och det medför att du inte kan delta på kursen. 

Force majeure

Om vi måste ställa in en kurs av skäl som vi inte kan kontrollera (”force majeure”) har du inte rätt att få pengarna tillbaka för kursen du anmält dig till. Dessa skäl kan exempelvis vara naturkatastrofer, bränder, strejker, pandemier, allvarlig smittspridning och liknande händelser som vi inte rimligtvis kunnat förutse. 


Ångerrätt enligt lagen om distansavtal

Du har möjlighet att ångra din kursanmälan inom 14 dagar från den dag då du fått din bekräftelse och då blir din kursavgift återbetald. Om du vill utnyttja din ångerrätt måste du meddela oss detta på ett tydligt sätt innan ångerfristen löper ut. Efter ångerfristen blir din anmälan bindande, vilket betyder att kursavgiften inte återbetalas. Har du inte möjlighet att medverka på grund av exempelvis sjukdom kan du flytta din medverkan till ett senare kurstillfälle.

Information Råd från ovan

Produkter och kurser tillhandahålls utav Wivab AB

Org nr: 559028-0946

Företaget innehar F-skattsedel


Adress: Kaptensgatan 12, 11457 Stockholm


Vid frågor kontakta jacueline@radfranovan.se